Klant worden

Als meest complete groothandel v/d Natuur streven wij naar het vergroten van de omzet van biologische producten en het verbeteren van het omzetaandeel van de speciaalzaak hierin. Een krachtige Natuurwinkelformule, evenals nauwe samenwerking met zelfstandige detaillisten is hiervoor van cruciaal belang.

Natudis biedt:

  • Een compleet assortiment
  • Betrouwbare leveringen
  • Eenvoudig bestelproces
  • Promotionele ondersteuning
  • Krachtige Natuurwinkel formule voor zelfstandige ondernemers

Compleet assortiment
Wij bieden je een compleet assortiment pure producten v/d Natuur, tegen concurrerende prijzen. Bij Natudis bestel je de droge kruidenierswaren. Biologisch(-dynamisch)e voedingsmiddelen, reformproducten en natuurlijke drogisterij-artikelen. Een sterke mix van groothandelsmerken, eigen merken als Ekoland & LunaeTerra en een groot aantal exclusieve merken. Sterke interessante merken, alleen verkrijgbaar via Natudis, waarmee je jouw assortiment extra aantrekkelijk maakt. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van category management, ben je bovendien verzekerd van optimale ondersteuning in de vorm van schappenplannen. Bij Kroon Biologische Verswaren in Amsterdam, waar Natudis nauw mee samenwerkt, kun je al je versproducten bestellen.

Betrouwbare leveringen

Wij garanderen een snelle, betrouwbare levering. Met ons centrale magazijn, een volledig geautomatiseerde orderstroom en dagelijks gespecialiseerd vervoer door het hele land, kunnen wij onze klanten optimaal bedienen. Je bestelt in omdozen. Een aantal producten met lagere omloopsnelheid kun je ook per stuk bestellen. Dit geldt onder andere voor producten van Schär en TerraSana.

Bestellen bij Natudis is heel eenvoudig
Je bestelt per handterminal of met je eigen klantcode en wachtwoord via de webshop, waar je tevens de actiemodule vindt, met alle actuele acties en promoties overzichtelijk op een rijtje. Gebruiks- & milieuvriendelijk, alles binnen handbereik en met één druk op de knop te bestellen.

Promotionele ondersteuning
Tegen een vaste vergoeding kun je ook deelnemen aan ons promotieprogramma. Met onder andere folders, POS-materiaal, websites, social media, campagnes en branche ondersteunende activiteiten zorgen wij voor gerichte promotie van merken en producten, en minstens zo belangrijk, voor biologische voeding in het algemeen. Wil je meer meten over het complete pakket? Neem dan contact op met de afdeling Verkoop, 0341-464228.

Ben je al ondernemer bij Natudis of wil je dat worden?
Laat het onze afdeling Verkoop weten via 0341 - 464228 of verkoop@natudis.nl. Eén van onze verkoopadviseurs neemt dan contact met je op. Natudis hanteert voor een franco levering een minimum orderbedrag van € 450,- en voor de totale afname per kalenderjaar minimaal € 10.000,-. Indien je als ondernemer deze minimale bedragen niet haalt, kun je contact met ons opnemen. 

Natuurwinkel, dé winkelformule voor de zelfstandige ondernemer
Vind je het tijd voor een eigen winkel? Of heb je een winkel en wil je je graag aansluiten bij een professionele formule die krachten bundelt? Dan helpen wij je graag! Van het zoeken naar een mooie locatie en het regelen van de financieringsaanvraag tot het ontwerp van je winkelpui en de inrichting van de winkel. Meer informatie vind je op de pagina “Natuurwinkel". Of neem contact op met onze Formule-adviseur Nicoe Overeem, nico.overeem@natudis.nl.

Natudis