Nieuw bij Natudis: Ecover Was- en afwasmiddelen
05-02-2018


Maak het assortiment compleet

Wasmiddelen
Het vloeibaar wasmiddel van Ecover is een briljante alleskunner die afrekent met vuil en vlekken maar tegelijk zacht is voor je huid. Of je nu babykleertjes of beddengoed wast – dit product op basis van plantaardige ingrediënten geeft zelfs bij lage temperaturen een uitstekend resultaat. De nieuwste formule is hoger geconcentreerd, waardoor je maar liefst 40% meer wasbeurten uit een fles haalt! Nu ook beschikbaar in 850 ml (17 wasbeurten) naast de 1,5 liter varianten.

Afwasmiddelen
Aangekoekte etensresten en vet zijn geen partij voor het vuil bestrijdende duo kokosolie en suiker. Deze biologisch afbreekbare combinatie laat een sprankelend schone vaat achter – zonder strepen. De nieuwe verpakking van het afwasmiddel is nu 100% gerecycleerd en 100% recycleerbaar. En dus voor 200% rebels. Een mooie verwezenlijking in de schoonmaakindustrie. Reken maar dat de inhoud even geurig en krachtig is als altijd.

Schoonmaakdoekjes
Deze volledig biologisch afbreekbare doekjes zijn handig voor zowel thuis als onderweg en voor bijna alles geschikt: van commodekussens tot kranen, en van kinderstoelen tot kattenluikjes. Inhoud 40 stuks per pakje

Duurzame fles
De fles wordt gemaakt uit 100 gerecycleerd PET. Een gespecialiseerde firma verzamelt deze -voornamelijk gebruikte water- of frisdrankflessen- binnen Europa. De transparante fles is zelf ook weer makkelijk recycleerbaar omdat Ecover daaraan geen kleurstoffen toevoegen, net zoals zij dat niet doen aan de producten zelf. De plastic die Ecover in deze nieuwe fles gebruiken heeft een 70% lagere voetafdruk vergeleken met virgin, niet gerecycleerd plastic die de leverancier maakt. Tegen 2020 wil Ecover alle flessen van 100% gerecycleerd plastic maken.

De vorm van de fles is ook aangepast op basis van klantenreacties: zo is nu een platte dop, waardoor de fles makkelijk omgekeerd gezet kan worden en het laatste druppeltje er vlot uitloopt. Het vorige dopje bleek ook nogal eens te breken, daarom is het nu sterker maar ook tegelijk lichter gemaakt – waardoor Ecover jaarlijks 14 ton plastic zal besparen aan dopjes alleen. Ook is de oor de grip op de fles beter.

Ecover is verkrijgbaar bij Natudis en nu met inkoopkorting te bestellen in onze webshop.

Nog geen klant van Natudis?
Neem contact op met onze afdeling Verkoop via 0341-464211 of


‹ Alle berichten