Nieuw bij Natudis: Rude Health Crackers en Notendranken
23-10-2017


Exclusief voor het natuurvoedingskanaal

Met deze varianten van Rude Health maakt u het assortiment compleet in de winkel. Het merk en de producten sluiten goed aan bij de nieuwe consument die op zoek is naar leuke en verrassende ontbijt/lunch producten.

Crackers
De Rude Health crackers zijn licht, knapperig, smaakvol en verzadigend. De biologische granen zijn gepoft en vervolgens bewerkt tot dunne, knapperige ronde vormen. De crackers komen in vijf smaken en lenen zich perfect om te beleggen met jouw favoriete toppings, maar ze zijn ook lekker om zonder beleg te snoepen.

Notendranken 
Cashew drink
De cashew lijkt op een kleine bokshandschoen hangend aan de boom. Van alle notendranken komt de cashewnoot het meest dichtbij de smaak van melk. Om te beginnen zijn ze zacht en romig; ze zijn licht geroosterd zodat de volle nootachtige smaak naar boven komt. De cashew drink maakt van chocoladedrank een beleving. Vergeet de cacaopoeder niet!
Tigernut drink
Tijgernoten groeien ondergronds en zijn verwant aan een knolsoort. Dit betekent ook dat ze veilig zijn voor iedereen met een nootallergie. Tijgernoten zijn van nature zoet, romig en bieden luxe, rijke en nootachtige smaak.
Amandel drink
Deze amandeldrank heeft een subtiele romige smaak. Amandeldrank werd al genuttigd door de Perzen, duizenden jaren geleden, voordat het terecht kwam in de hippe koffie spots van Amsterdam, Londen en New York. Deze amandel drink is zuivelvrij, ongezoet en verkrijgbaar in een kleinere 500 ml verpakking speciaal voor 1 persoonshuishoudens.
Schuim de drink op en schenk het over je favoriete groene thee. Ook lekker met kurkuma en andere specerijen voor een perfecte ‘golden milk’; een hartverwarmend Indiase drankje.

Voor meer informatie: www.rudehealth.nl

Deze lijn van Rude Health is nu verkrijgbaar bij Natudis en te bestellen in onze webshop.

Nog geen klant van Natudis? Neem contact op met onze afdeling Verkoop via 0341-464211 of  


‹ Alle berichten