Nieuw en Exclusief bij Natudis: Kombucha
06-11-2017


Captain kombucha is een heerlijk natuurlijk sprankelend probiotisch drankje.
Elke fles wordt gecreëerd en gefermenteerd met de Captain kombucha probiotische cultuur. Deze “levende” drank komt in vijf populaire smaken: Original, California Raspberry, Coconut Summer Beach, Pineapple Peach Splash en Cayenne Cleanse.
Met deze kleine flesjes speelt u in op de vraag naar To Go artikelen en de vraag naar Kombucha en de vraag naar natuurlijke dranken. De Captain Kombucha is nu exclusief verkrijgbaar bij Natudis en nu met inkoopkorting te bestellen in onze webshop.

D-Tox Kombucha: Vanwege de strek fermentatie erg lang houdbaar
Kombucha is een gefermenteerd drankje dat gemaakt is van thee, suiker en een levende starter cultuur. Wat D-TOX kombucha uniek maakt, is dat hij niet op basis van aangelengd concentraat.
is, maar volledig van A tot Z op zwammen gefermenteerd, 10 à 20 dagen lang. Daardoor kan de fles ook ongekoeld worden bewaard en is het lang houdbaar.
Bovendien bevat de drank daardoor een hoog glukonzuurgehalte, waaraan het zijn
ontgiftende detox-werking ontleent en is zeer lekker, bruisend en verfrissend. In vergelijking met andere kombucha’s is deze behalve echt lekker van smaak ook mild zoet en niet zo zuur.
De groeiende vraag naar gezonde dranken met natuurlijke voedingsmiddelen maakt deze drank zo populair.

Deze kombucha is in Frankrijk al jaren een grote hit en is vanaf nu ook in Nederland verkrijgbaar. Leuk om te weten: de drank wordt in Zuid-Frankrijk gebrouwen door een geëmigreerde Nederlandse violist.

De D-tox Kombucha is nu exclusief verkrijgbaar bij Natudis en te bestellen in onze webshop.

Nog geen klant van Natudis? Neem contact op met onze afdeling Verkoop via 0341-464211 of


‹ Alle berichten