Nieuw en exclusief bij Natudis: Generous glutenvrije koekjes
23-10-2017


Uniek Sinterklaas assortiment

De Belgische bakker heeft weer zeer smakelijke, glutenvrije en biologische koekjes ontwikkeld! De lijn is uitgebreid met twee varianten haver ontbijtkoekjes en uiteraard van geinige karaktervolle koekjes met bijpassende namen. 
Naast de ontbijtkoekjes hebben we nu ook de Sint en Piet koekjes van Generous. Deze Sylvain Speculoos Sint & Piet zijn speciaal voor Sinterklaas geproduceerd en zijn tijdelijk beschikbaar.

Sylvain speculoos Sint en Piet
“Als je aan iemand van de familie Speculoos vraagt hoe laat het is, krijg je een horloge. Verjaardagsfeestjes van een Speculoos zijn erg populair, want iedereen komt binnen met een klein cadeautje en gaat buiten met een groot. Die generositeit vind je terug in de smaak van hun legendarische koekjes. In hun stamboom komt de naam voor van een zekere Nicolas del Speculas, een Spanjaard die later Heilig werd verklaard. Toeval?”

Martine Martin
Zachte ontbijtkoekjes met haver en rozijn. Vegan, glutenvrij en biologisch
“Martine heeft zoveel energie dat ze alles wat ze op een dag moet doen, kan afwerken in de voormiddag. Na de middag staart ze dan heel energiek uit het raam, leest met supersnelle oog- en handbewegingen dikke boeken over hernieuwbare energie en ’s avonds springt ze met een driedubbele geflipte salto in bed, om dan hyperactief te dromen van een nieuwe ochtend. Toen Mathilde op een dag een slaperige man aan de bushalte zag staan, nam ze een besluit: de energie in de wereld moet herverdeeld worden. Dus ze begon koekjes te bakken vol energie met havermout en rozijntjes om iedereen de kans te geven sneller klaar te zijn om eens wat vaker energiek door het raam te staren. “
Deze koekjes hebben de Great Taste Award 2017 gewonnen!

Martin Matin
Zachte ontbijtkoekjes met haver en chocolade. Vegan, glutenvrij en biologisch
“Martin had een vreselijk ochtendhumeur. Het eerste oog dat hij opende, deed de kat in paniek weghollen. Zijn ochtendgegrom deed de vogels in zijn tuin uit de bomen vallen. Als hij in de spiegel keek, vroeg hij boos: “Heb ik iets aan van u misschien?” Dat moest veranderen. Hij bedacht een koekjesrecept voor mensen zoals hij. Want een beter humeur is een betere dag. Hij ging aan de slag met de beste goedhumeur-stimulerende ingrediënten zoals kleine brokjes heerlijke chocolade. Het werkte meteen. Hij was nog maar net aan het bakken en hij begon al te fluiten, en de vogels met hem”.

Deze varianten zijn een welkome aanvulling op het bestaande Generous assortiment.

Voor meer informatie: http://generous.eu/nl

Deze lijn van Generous  is nu verkrijgbaar bij Natudis en te bestellen in onze webshop.

Nog geen klant van Natudis? Neem contact op met onze afdeling Verkoop via 0341-464211 of


‹ Alle berichten