Nieuw en exclusief bij Natudis: LunaeTerra olijfolie
20-11-2017


Italiaanse Extra Vierge olijfolie van superieure kwaliteit!
Het assortiment van LunaeTerra is uitgebreid met een 100% biologisch-dynamische olijfolie uit Calabrië, een regio in het zuiden van Italië onder Napels. De olijven uit Calabrië groeien in hun eigen tempo in een gebied gelegen tussen de heuvels en de Middellandse zee. Als de olijven zongerijpt en vol van smaak zijn worden ze het met aandacht geoogst.

Olijfolie van eerste persing (Extra Vierge)
Hierbij is sprake van de mechanische methode, wat wil zeggen dat er alleen met druk geperst is. Deze Extra Vierge olijfolie is van superieure kwaliteit, met een rijke en fruitige smaak.

De mensen achter LunaeTerra olijfolie
Als Antonello en Giuseppe, de BD-boeren achter deze Italiaanse olijfolie, tijdens het groeiproces ergens tegenaan lopen, doen zij een beroep op hun eigen opmerkzaamheid en creativiteit. Door te voelen, zien en ruiken wat de bodem nodig heeft en dáár op in te spelen. In het vertrouwen dat de oplossing altijd in de natuur te vinden is. De olijven groeien dichtbij de zee en profiteren zo optimaal van de schone lucht. Op het erf van Antonello en Giuseppe staat ook de perserij; de olijven worden na de oogst snel geperst. En juist deze nauwe samenwerking tussen mens, dier en natuur zorgt voor sterke en vitale producten, vol van smaak.

LunaeTerra Olijfolie is exclusief verkrijgbaar bij Natudis en te bestellen in onze webshop.

Nog geen klant van Natudis? Neem contact op met onze afdeling Verkoop via 0341-464211 of


‹ Alle berichten